Mirese calatoare!

Furatul miresei, conform traditiei are o …

  Zilele trecute angajat fiind la furatul unei mirese cu suita de rigoare, am poposit la un restaurant unde se desfasura o alta nunta, picand exact in momentul cand mireasa in exercitiu din acea locatie  lipsea – la randu-i fiind rapita!

 Se vede treaba ca distinsa domnisoara in alb confirma faptul ca ”toate miresele sunt frumoase”  pentru ca dansand cu mirele celei care lipsea – acesta destul de cherchelit, o tot strangea-n brate intr-un hormonal   ”coup de foudre”  declarandu-i cu tot aplombul ca   ”ce daca e de la o alta nunta – nu conteaza, ca tot mireasa e! Mai ales ca si el e mire”
Veselie mare!

”happy-end”  la intoarcerea miresei gazda – cu ocazia asta ramasa si nerascumparata – care din doua replici ”verzi”  si-a linistit rapid barbatelul, transformandu-l in ”cel mai glumet mire din restaurant”

 In drumul catre ”baza” un pic cam sifonata de intamplare, frumoasa plimbareata se-ntreba ingrijorata – cum va putea ea sa justifice  urmele vinete de pe brate – in timp ce domnisoara de onoare se dadea de zor cu pudra, comentand lipsa de eleganta intr-ale pupatului din partea nasului …

Publicitate

8 gânduri despre „Mirese calatoare!

 1. Hazlie intamplare…Mirele a profitat de ultimele clipe de libertate, pentru ca , dupa cum reise din gesturile miresei legale, acesta a fost deja insusit cu acte in regula si nu avea voie sa aiba iesiri ilegale. Se vede ca instinctul posesiei le acapareaza si pe femei…Si ne simtim razbunate….

 2. Inca se mai fura mireasa?
  La ultima nunta la care am fost, vara trecuta, s-a furat numai pantoful miresei(de firma! 😉 ) care, cand am auzit cu ce suma a fost rascumparat, am aflat ca el, pantoful, valora cam tot pe-acolo (cu perechea, evident!), respectiv cam cat rascumpararea lui!
  Ce nu fac miresele pentru o toaleta de vis!
  Hazlie intamplare! 😉

  • @ Mirela
   povestea asta a Cenusaresei am auzit ca e valabila si-n alegerile autohtone : printre altele se da alegatorului si un cadou format dintr-un pantof – intregirea-ntr-o pereche se face doar dupa ce candidatul ”iese” 🙂

   Doar ca finalul (pe termen lung) nu e ca-n poveste !

 3. Of, of, of…Strong, cum poţi să vorbeşti astfel despre „mireasa aflată în exerciţiu”? aici, ca paranteză,m-am tăvălit de râs, când am ajuns în dreptul exprimării ăsteia.
  Au tu nu ştii oare că mireasa e ceva personalizat şi e particularitatea fiecărei astfel de întâmplări? cum să suprimi asta şi să o iei pe o alta ca prezenţă scenică în loc, ca semn de, „că tot mireasă e”? Bine, nu tu, ci acela de care s-a legat pe viaţă întru însoţire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.