Masuri !

 In fiecare secunda in capul unui om se succed cu repeziciune o gramada de ganduri.
Practic e aproape imposibil sa nu te gandesti la nimic !
Iar aceste ganduri, de regula dau masura fiecarui individ.
Insa anumite ”masuri” se pierd aiurea, din cauza multiplelor prioritati ieftine aparute la concurs cu ele (cu masurile) ceea ce duce la ratarea aplicarii lor in fapt
Sa zicem ca sub influenta unui moment am ajuns la o promisiune facuta siesi.
Exemple :
”spatele meu o sa fie mai drept”  sau  ”nu voi mai spune – da, cand trebuie sa spun – nu”  sau  ”nu ma voi mai scobi in nas cand ploua”  sau  ”voi privi totul cu detasarea observatorului de pe margine”  sau  ”fii barbat(a)”   etc.
Ei bine, aceste proiecte de definire (sau redefinire) ale personalitatii vor trebui fixate (macar pentru inceput) pe un suport cat mai vizibil !
Si ce suport ar fi mai indicat – in asa fel incat printr-o asociere subconstienta cu ”a invata” sa fie mereu observabil ?
O tabla !
O tabla de scris, ca in clasa in care a invatat fiecare –
De fapt o mini-tabla usor de montat (recomandat intr-un loc foarte vizibil) pe care se poate scrie cu creta, se poate sterge cu buretele,
Iar mesajul scris pe acea tabla va putea fi insusit mult mai lesne, pentru ca – asa cum am mai spus, ideea trimite cu gandul la perioadele in care anumiti receptori erau cu mult mai deschisi pentru formarea caracterelor. Iar aceasta asociere ii va redeschide !
Intr-o redefinire permanenta a ”masurii” fiecaruia ! 
(unde e cazul desigur!)

……………………………………………………………………………………..

In cazul unor comenzi speciale, rama tablei va fi incrustata cu pietre semipretioase in functie de compatibilitatile zodiacale, buretele va fi  identic natural din Marea Mediterana, iar o echipa de radiestezisti va amplasa obiectul, in armonie cu energiile Feng Shui !

Publicitate

13 gânduri despre „Masuri !

 1. Se cam numeste setarea obiectivelor.Noi in vanzari spunem obiective SMART,SPECIFIC-MASURABIL-de ATINS-RELEVANT-incadrat in TIMP.
  Oricum,tablita v-a avea un loc anume si in camera mea.
  Felicitari pentru articol.

 2. Mintea se opreste atunci cand meditezi. meditatia nu este o actiune, este o stare. muzica ajuta foarte mult atunci cand vrei sa „deraiezi” mintea de pe fagasul gandurilor haotice si obositoare.
  Am facut aici o mica compilatie cu muzica relaxanta, care poate linistii mintea si apoi pentru a o focaliza spre ideile forta de pe oglinda! http://www.albaecstasy.ro/blog/muzica/ .
  SUCCES!

 3. @ ae

  Daca vorbim de o alta profunzime, in loc de tablita se poate pune o oglinda pentru a focaliza linistea mintii spre ideile forta – cu conditia ca oglinda aia sa fie mentinuta mereu … oglinda !
  Am luat aminte ! 🙂
  Multumesc !

  Mi-a placut ce-ai compus – in special piesele 6 si 7 !
  Iti doresc in continuare multa inspiratie ! 🙂

 4. o sa revin cu niste completari. acum proiectele „isi face de cap dom’le si nu-mi da pace”!

  oricum, postul tau m-a trimis cu gandul la „what the bleep do we know”. un film documentar deosebit. + Massaru Emoto.

  in pagina de mai sus, la linkul lasat, piesele de la 1 la 11, cu link de download, nu sunt compuse mine, am specificat clar asta. doar primele doua. in rest, tot ce se gaseste pe acolo, da, eu sunt autorul 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.